Quiz-night.

 

Tröja – BikBok / Jeans – Gina Tricot / Choker – H&M / Blandat tingeltangel

 

Igår gjorde jag ett trevligt avbrott mitt i veckan och tillsammans med Fredrik mötte upp Bobo, Johan, Emilie och Christoffer för middag på stan och Nöjesquiz. En perfekt aktivitet en onsdagskväll och att få dra på sig lite tingeltangel, äta gott, klura på svåra frågor och skratta tills tårarna rinner mitt i veckan kan vara det bästa någonsin. Tycker att måndag-torsdag också ska vi innehålla aktiviteter ”utanför ekorrhjulet” och att det är dumt att spara allt till fredag-lördag-söndag.

 

Så ja, igår åt vi middag och deltog i Quiz. Och vi kom på en hedersvärd andraplats och var nöjda med en riktigt fin kväll. Om en liten stund ska jag också dra på mig lite tingeltangel och studsa bort till kontoret. Redan torsdag, tänk vad tiden går fort när man har roligt.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *