Sonntagshorn ♥

 

 

God kväll från Nürnberg!

Idag har vi vandrat upp till Sonntagshorn i Österrike. En fantastisk tur på knappa 5 timmar som inkluderade en hel del svett (hallå högsommarvärme!), bra pump i benen med 980 meters höjdstigning och en utsikt utan dess like. Att efter timmar av promenad i uppförsbacke mötas av en utsikt som bokstavligt talat är svindlande är helt fantastisk. Naturen och världen är magisk när man kommer upp på dessa höjder och det är den bästa meditation jag kan tänka mig.

Ja, toppturer alltså, de bästa!

 

Efter promenaden avslutade vi eftermiddagen med att äta kaischerschmarrn med äppelmos nere på en utav bergshytterna. En sockersöt avslutning på vandringen och ett perfekt sätt att fylla på energin. När maten var uppäten och vandringskängorna avtagna satte i oss sedan och körde mot Nürnberg. Och nu har det hunnit bli sen kväll och vi har checkat in på ett, som vanligt, spontanbokat hotell. Imorgon tänkte vi spatsera gatorna i Nürnberg en stund innan det (tyvärr) är dags att börja rulla hemåt.

 

Men Österrike alltså, vilket jäkla ställe!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.