Favoritklockan från Larsson & Jennings.

 

 

Kommer ni ihåg det HÄR inlägget? Utöver att de där usla tjuvarna stal min hårddisk (som jag aldrig kommer få tillbaka) så fick de ju också med sig min älskade guldklocka. Som tur är så är ju sådana föremål möjliga att ersätta och i förra veckan fick jag äntligen beställt en ny. Då jag fullkomligt ÄLSKAR den modell jag hade fanns det inget tvivel om att jag skulle beställa en likadan. Så i veckan kom den alltså hem till mig, modellen är en Lugano (40 mm) från LARSSON & JENNINGS.

 

För mig finns det ingen snyggare klocka, denna är tidlös och trendig på en och samma gång och jag får alltid komplimanger när jag bär den. Så nu är vi förenade igen, jag och min favorit-accessoar.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *