Nice ♥

 

 

Och så var man hemma igen. Efter 5 helt MAGISKA dagar på den franska rivieran. Alltså, så himla härligt det har varit. Dagar spenderade med min älskade mamma och syster fyllda med utflykter, god mat, salta bad, värme, sol och skratt. Det har varit en av de bästa resorna i mitt liv och jag är så tacksam över det vi fått uppleva tillsammans. Föll verkligen pladask för Nice och den soldränkta rivieran och ska inom kort skriva en liten guide/sammanfattning över platsen. Himla charmig stad får jag säga. Och extra roligt var det igår, när vi släpade väskorna genom gamla stan, och en av alla människor ropade hej! och  jag läser din blogg! över folkmassorna. Tack för att du ropade, så himla glad jag blev och hoppas att även du har det fantastiskt i Nice ♥

 

 

Och här hemma då? Jo, luften är hög och klar – värmen från Nice har lämnat en solkysst nyans på min hud och även om jag saknar värmen så är hösten i Sverige ändå fantastisk med sin klara luft och friska doft. Jag och Fredrik har under eftermiddagen spenderat någon timme i skogen. Tagit ikapp tid, kramats, promenerat och plockat svamp. I princip lika bra som semester, det också.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *