Throwback – 1 år sedan.

 

Vet ni att idag är det ungefär 8 veckor kvar till julafton? 8 veckor! Det är ju helt galet. Oktober månad har gått ruskigt fort, men samtidigt varit en väldigt härlig månad med SPA-vistelse, tillsammanstid med vänner, jobb i Köpenhamn, höstpromenader i en färgsprakande natur och olika samarbeten inför framtiden. Tror det är viktigt ibland att stanna upp och reflektera över vad man åstadkommit och blicka framåt för att få ett grepp om livet som annars lätt rusar förbi. Och när jag ändå tog en titt tillbaka på dessa dagar i oktober passade jag på att minnas oktober för 1 år sedan. Ska vi kika vad jag gjorde då?

 

I början av oktober åkte jag till Palma tillsammans med Linn och Emilie. Hade en av de bästa veckorna i mitt liv och Mallorca är definitivt en ö jag vill tillbaka till. Visste ni att min Mallorca- och Palma-guide är det mest sökte inlägget på min blogg? Om ni missat den hittar ni den HÄR.

 

Höstens utgåva av Bröllopsmagasinet landade i händerna efter 6 månaders arbete. Tycker fortfarande att detta nummer är det snyggaste jag gjort!

 

En helg i oktober bjöd jag med mitt hjärta till en miniweekend i Göteborg. Vi åt gott, strosade i butiker och bodde på charmiga Hotel Bellora. Åh, längtar tills vi får göra en miniweekend igen!

 

I oktober påbörjade vi också renoveringen av badrummet. Det gamla, snuskiga badrummet fick sig ett rejält lyft och jag är så tacksam över Fredrik, min duktiga hantverkare, som är duktig på precis allt som har med renovering att göra.

 

När det inte regnade så passade jag på att ta många och långa höstpromenader. Motivet ovan är ett utav mina favoriter och en plats jag återvänder till varje höst för att beundra färgfesten.

 

I oktober fick jag också (äntligen!) tummen ur och köpte mig ett nytt objektiv. Detta objektiv för fullformat (35mm, 1.4f) från Sigma Art är det jag dagligen använder till min kamera. Så himla nöjd med det!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *