Att vara redo för julens festligheter – del 2.

 

∼ innehåller adlinks ∼

Hårband – HÄR / Paljettklänning – HÄR / Slippers – HÄR / Örhängen – HÄR / Väska – HÄR

 

Jag fortsätter att pendla mellan post-marrakech-vibbar där jag längtar tillbaka till värme, solmogna frukter och färgfest och mellan jul-längtan där jag ser fram emot julbord, mingel, pyssel och mys. Så jag varvar helt enkelt några soldränkta Marocko-inlägg med pepp inför julen. Tänker att det är en udda, men ändå väldigt fin kombo.

I december (som startar redan nu på fredag) ska jag inte på mindre än 3(!) julbord och utöver det står glöggmingel, middagar och pysselkvällar på schemat. Alltihop är tillfällen som ger en möjlighet att klä sig lite extra fint. Så jag fortsätter tipsa om fina kombinationer att kränga på sig såhär i juletid. I kategorin STIL här på bloggen finner ni allt från egna outfits till inspirations-kollage. Enjoy ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *