Sista dagen på 2017.

∼ innehåller adlinks ∼

Paljettklänning – HÄR / Hårband – HÄR / Pälskrage – HÄR / Örhängen – HÄR / Pumps – HÄR / Läppglans – HÄR 

 

Tänk att vi kommit till den sista dagen av 2017. Galet. Men jag ser faktiskt fram emot ett nytt år. 2017 har varit underbart på alla sätt och vis, men som alla år så innehåller 365 dagar såväl toppar som dalar och jag ser fram emot ett 2018 som innehåller mer toppar än dalar.

Och ikväll? Ikväll ska jag fira in det nya året med lite blandat folk. Både välbekanta ansikten och helt nya. Och det vankas 3-rätters middag, bubbel och 20-tals tema. Beslutade om att gå på detta firande igår kväll så jag har inte direkt hunnit shoppa den ”perfekta outfiten” utan får garderobsfynda lite. Men tror jag har några godingar i gömmorna som kan passa perfekt för temat. Hade jag däremot varit ute lite mer i god tid hade jag gärna klickat hem något av ovanstående. Klänningen är ju fantastisk!

 

Men häpp, dags att åka bort till gymmet och sedan häva ut allt innehåll i garderoberna på golvet. Spännande!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg