Att ha inlett det nya året i 20-tals stass.

 
 

Igår var det ju nyårsafton. Och om jag ska vara ärlig har jag alltid tyckt att nyårsafton är lite överskattat och av den anledningen brukar jag vara dålig att planera något för denna afton. Därför var det i år väldigt skönt att i sista minuten tacka JA till att följa med till grannstaden och gå på 20-tals galej. Och vi var ett gäng mycket fancy och uppklädda personer som åt 3-rätters, drack bubbliga drinkar, körde lekar, tävlingar, dans och skålade in det nya året i 20-tals stass. Fantastiskt! Det var en riktigt rolig kväll och kvällen till ära hade jag blandat garderobsfynd med eget pysslande och lån av kläder. Den vackra klänningen lånade jag från Emilie och den kommer från H&M. Sjalen av äkta strutsfjädrar köpte jag på en bröllopsmässa (via jobbet) i London. Den fina väskan är en julklapp från Fredrik och kommer från Pipols Bazaar. Hårbandet är en kreation från Filucca Lou som jag faktiskt adderat lite fjädrar på. Haha fjädrarna är från vår dammvippa här hemma och detta är beviset på att man verkligen kan skapa kostymklädsel av det man har hemma. Kände mig väldigt mycket MacGyver när jag klippte fjädrar från dammvippan och sydde fast i hårbandet.
Hela outfiten toppade jag sedan med lockar i håret, röda läppar och röda naglar och jag kände mig faktiskt mycket 20-tal och redo för det nya året. Hoppas ni också hade en bra kväll ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *