Det gång året.

 

1 januari och nytt år, ny start och nya möjligheter. Ser väldigt mycket fram emot 2018 men innan jag blickar framåt tänkte jag det kunde vara roligt med en liten tillbakablick på det gångna året. Man hinner med mycket saker på ett år och en liten summering kan vara väl till pass. Hur det gått med mina 2017-mål (LÄNK) tar vi däremot i ett separat inlägg, tycker jag.

 

Årets nypa-sig-i-armen-ögonblick: Det måste vara utsikten från en av min och Fredriks vandringar i Österrike. Att efter ansträngning, svett och höjdrädsla belönas med utsikten nedan var obeskrivligt. Vilken kick!

 

Årets överraskning: Att jag i maj ska bli moster. Min tvillingsyster väntar nämligen deras första barn. Spännande och skrämmande på samma gång, men oj vad jag är glad för deras skull ♥

Detta gillade ni mest: Ni verkar varit riktigt sugna på att baka bananbröd och det mest lästa inlägget under 2017 var därför DETTA inlägg och recept.

Denna resa kommer jag minnas: Åh, jag har rest väldigt mycket under 2017. Men resan till Nice tillsammans med syster och mamma kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Likaså resan till Marrakech, vilket ställe!

Årets godaste: Minisemlorna som jag och min syster bakade. Efter en perfekt SPA-helg och där hon och jag fick möjlighet för tillsammanstid med bara oss två kom vi hem och bakade de godaste av semlor.

 

 

Detta hade jag gärna sluppit under 2017: Kristallsjuka och cellförändringsbesked, bland annat. Men livet är ju en blandning av sött och salt.

Årets ”hände detta?” När jag blev inbjuden till en av världens största modevisningar för brudklänningar (via jobbet) och fick flyg, taxi och hotell arrangerat för 24 timmar i Barcelona. Kände mig väldigt V.I.P då, haha.

Årets bästa köp: Min röda klänning från H&M. Blir glad varje gång jag bär plagget.

 

 

Årets mest oväntade: Modellkarriär vid 28-års ålder. Att ha gjort plåtning för Cellbes och både plåtning och reklamfilm för Reebok kan ha varit det roligaste jag varit med om. Vill göra massa mer!

Ett ögonblick av stolthet: När jag otaliga gånger löst situationer på jobbet som tyckts varit omöjliga.

Mest tacksam över: Mina vänner och familj. Så himla glad att jag har dem och livet vore ingenting värt utan dem ♥

Årets vackraste kväll: Också i Österrike. Under en kväll besökte vi den lilla byn Hallstatt och fick se en solnedgång som verkligen ryckte mattan under fötterna. Wow!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg