Reklamjobbet för Reebok (så blev det!)

 

 

Alltså, förvåningen (och stoltheten) när man springer på sig själv i en reklamkampanj för Reeboks nya kollektion på Intersport. Så himla häftigt! Nu börjar resultatet av det vi gjorde HÄR synas i butikerna och vetskapen om att detta är en kampanj för Reebok som syns i hela(!) Europa är rätt häftigt och jag får fortfarande nypa mig i armen när jag tänker på vilken kul grej det är. Jag och syrran alltså, i reklamkampanj för Reebok Intersport Europe. Fina grejer.

Vad vi har förstått så är det upp till varje land/butik att, beroende på deras budget, köpa in material till kampanjen och lite beroende på detta kommer affischer, sociala medie-kampanjer och reklamfilm rulla. Vet i dagsläget alltså inte exakt vart och när allt syns men lovar att hojta till så fort något mer är live och jag hoppas även kunna lägga in reklamfilmen här på bloggen.

 

Men för nu: storbild på mig och syrran och jag är så himla stolt.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Reklamjobbet för Reebok (så blev det!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *