3-rätters med bästa mamsen.

 

 

Efter en vecka med mycket, mycket fokus på jobb var det extra skönt att ha en fredagskväll som väntade. Och inte vilken fredagskväll som helst, utan en fredagskväll med bästa mamsen! Då jag promenerat till kontoret imorse så hämtade hon upp mig när arbetsdagen gick mot sitt slut och lika bra var det, för annars hade jag nog kunnat jobba några övertidstimmar även idag. Men beslutet att åka hem kändes rätt och välbehövligt. Och vi inledde fredagskvällen med att promenera bort till mataffären och köpa cirka allt vi var sugna på. Och när vi båda får bestämma blir det gärna vegetariskt och något innehållandes mycket kolhydrater.

Och resultatet? Ja, på menyn ikväll stod hemgjorda vitlöksbröd, oliver och rödvin. Följt av färsk pasta med karl-johan svamp, kantareller, champinjoner, färsk spenat, tryffel och mängder av parmesan. Vi toppade sedan kalaset med citronfromage och färska jordgubbar. SÅ. HIMLA. GOTT!

 

Och nu? Nu slötittar vi på Skavlan och skrattar ikapp åt roliga klipp och anekdoter och har en väldigt mysig fredagskväll. Dock blir det nog sängdags snart. Personligen är jag ofta helt slut på fredagskvällar och går gärna och lägger mig runt 22-tiden.

Hur som helst. Hoppas ni fått en fin start på helgen ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “3-rätters med bästa mamsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.