Red details.

 

Kappa – Kappahl / Halsduk – Lindex / Mössa – NoId – Väska – Köpt i Marrakech – Boots – Vagabond

 

Hej från ett iskallt västkusten! Ute är det 5 minusgrader och det blåser halv storm ute vilket gör att de där 5 minusgraderna snarare känns som 25 minus. Men det hindrade inte mig och mamma att ta en dag på stan. Jag klädde mig i ullkappa, tjock halsduk och mössa och så strosade vi gatorna fram och tillbaka, kikade in i butikerna på jakt efter en vit blus men fann tyvärr inget. Ändå väldigt roligt med det planlösa strosandet och när vi blivit alldeles kalla om benen och magen kurrade smet vi in på Café Yerba och åt getostsallad och pratade träning, jobb och nya utmaningar. Mys!

 

Och nu? Nu har mamma precis åkt från västkusten mot Skaraborgs slätter och jag funderar på om jag skulle trotsa kylan, gräva fram det varmaste jag har hemma och likt en michelingubbe sedan gå ut på promenad. Ja, så får det nog bli.

Vi hörs lite senare ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *