Makeover i det tredje rummet – så blev det!

 

 

Alltså, åh vad jag ångrar att jag inte tog några ”Före-bilder” på det här rummet. Haha innan var det mitt värsta rum i lägenheten där ett hopkok av gamla möbler blandades med kartonger, tvättställningar och högar med kläder. Men nu? Alltså nu är det favoritrummet i lägenheten – resultatet blev SÅ bra och detta är nog det rum (utöver sovrummet) som jag kommer spendera mest tid i. Har ju som sagt vad inga ”Före-bilder” men däremot gott om ”Efter-bilder” så vad säger ni, ska vi ta en titt?

 

 

Haha glatt humör på mig när jag bygger IKEA-möbler. Är dock alltid lite nervös när jag följer bruksanvisningarna för det är inte frågan om det blir fel utan när det blir fel. Men utöver ett felköp av mig (som ändå kom till användning sedan) så får jag nog säga att detta är ett av mina mest lyckade projekt. Alltid något.

De flesta möbler (så som skrivbord, väggskåp och skrivbordsstol kommer från IKEA). De otroligt vackra tavlorna kommer från NORDIC CORNER. Älskar motiven – tycker de sätter känslan för hela rummet och det var faktiskt dem som fick sätta stilen för hemmakontoret när jag gjorde min moodboard. Motivet ”silhuett” finner du HÄR, Kvinnan med Kolibrin HÄR, luftballongerna HÄR och Pariserhjulet HÄR.

 

 

Tycker hela stilen på rummet blev så snyggt! Och det bästa av allt: förvaringen! De väggfasta skåpen gör att hela rummet får en luftig känsla (trots att möblerna är ganska robusta). Märkligt vad lite frigörande av golvyta kan göra! Skåpen rymmer dessutom både viktiga papper, böcker, all kamerautrustning och diverse laddare och blandat bös som man gärna inte har synligt framme. Är riktigt nöjd med resultatet och ni kan garanterat förvänta er många bilder från mitt, numera, favoritrum i lägenheten ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Makeover i det tredje rummet – så blev det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.