Att ladda inför det sista passet.

 

 

Alltså, tänk att det redan gått 1 månad sedan vi startade vårt BootCamp tillsammans med EMIL. 4 veckor av tuffa träningspass, skratt, kämpande och tävlingsanda. Vi är ett så fantastiskt bra team som kör detta BootCamp och vi driver varandra till att orka mer än någonsin och verkligen utmana oss själva, så fantastiskt roligt!

De senaste 4 veckorna har jag bytt ut mina slentrianmässiga styrketräningspass på gymmet mot två intensiva BootCamp-pass i veckan kompletterat med promenader i frisk luft och vet ni vad? Min kropp mår så himla bra! Därför är det nu synd att detta BootCamp avslutas ikväll, men jag hoppas att vi i vårt team kan fortsätta att ses framöver och utmana varandra med nya, galna träningspass. Och Emil? Han är ju som vanligt bäst på att leda och utmana träningssugna.

Är ni själva nyfikna på att träna med Emil eller köra ett liknande BootCamp (HIIT Camp)? Kolla då in hans Instagram (@activewester).

Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ladda inför det sista passet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.