Idrottsmassage och släktkalas.

 

 

Hej och god morgon lördag! Igår hade jag en festlig fredagseftermiddag och kväll. Efter jobb på kontoret väntade nämligen 45 minuters idrottsmassage. Det var under vårt BootCamp med Emil som vi i gruppen i eftersnacket kom in på skador, problem och smärtor (haha ibland är det skönt att höra att man inte är ensam om att ha ont någonstans). En av deltagarna, som bland annat jobbar som massör, frågade då om jag provat idrottsmassage någon gång och nej, det hade jag ju inte men var mycket pepp på att prova. Sagt och gjort bokade vi in en tid och igår var det alltså dags.

Och alltså, wow! Jag är en sådan person som tycker massage SKA KÄNNAS. Det ska inte enbart vara skönt utan det får gärna göra på gränsen till ont och andra massageformer jag testat (Klassisk Svensk massage & Thaimassage) har liksom inte levt upp till mina förväntningar. Så igår var det 45 minuters idrottsmassage som stod på schemat och fokus var bröstryggen. Och alltså, herrejösses så skönt det var! 45 minuters terapi för mina stela muskler och det var fantastiskt skönt att få några starka nypor som tryckte precis på punkterna som besvärar mig så mycket. Fantastiskt! Efteråt kände jag mig både avslappnad och lite mörbultad, bästa känslan!

 

 

Efter massagen väntade sedan släktkalas för Fredriks familj och vi åkte ut mot havet och mumsade på tacos och glass och pratade ikapp om livet. Himla gott och mysigt och jag tror jag åt upp halva skålen med nacho chips på egen hand (alltså HUR gott är det inte?!).

Och idag? Idag har vi lördag och jag tänkte starta dagen med en långpromenad i frisk luft och sedan ska jag sitta och jobba litegrann innan det i eftermiddag vankas överraskningsgalej och trevligheter.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *