Lördagsjobb och överraskningskväll.

 

 

I eftermiddag har jag suttit inne i hemmakontoret och jobbat. Har nämligen lovat att jag ska skriva ett helt gäng med artiklar till Bröllopsmagasinets nästa utgåva och planerar att jag ska vara färdig med arbetet (som är ca 40(!) artiklar) innan påsk. Och idag hade jag riktigt bra flyt i skrivandet och fick gjort en hel del. Antar att energin från den nybakat sockerkakan och 2 koppar kaffe gjorde sitt också, haha.

Om en liten stund vankas det överraskningsgalej och jag är SÅ PEPP! Jag och Emilie gav nämligen Bobo en halvdag fylld med överraskningar när han fyllde år och nu är det alltså dags. Älskar överraskningar, oavsett om det är jag som blir överraskad, eller om det gäller planering för någon annan. Så jag ska packa ihop datorn för idag, packa en liten väska och sedan bär det av. Hoppas du också får en fantastisk lördagskväll ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *