Padeltennis.

 

 

En del av överraskningen för Bobo i lördags var att vi skulle spela padeltennis. Har ni spelat det? Det är som en blandning mellan tennis och squash kan man säga och det är egentligen inte särskilt svårt att spela. Enda kruxet var att komma ihåg reglerna tycker jag. Men då det är snarlika regler som i tennis och både Bobo och Johan spelat tennis i flera år så skötte de poängräkningen och höll koll på reglerna medan jag och Emilie hade fullt sjå med att få bollen över på andra sidan. Men oj, så kul det var! Nu hade ju vi fullt upp med relger och att hålla koll på spelet så för vår del var det inte en rejäl ansträngning, rent träningsmässig sett. Men jag kan tänka mig att ju duktigare man blir, desto jobbigare blir det.

 

Vill absolut köra detta igen, perfekt kompisaktivitet för såväl vardag och helg.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *