If you need to crash, then crash and burn you’re not alone.

 

 

Ikväll fick jag upp en bild på de Österrikiska alperna i mitt sociala flöde och jag kraschade totalt.

Reste ju på en 2 veckor lång roadtrip/vandringsresa till Österrike med Fredrik förra året vid denna tidpunkt och tanken på att aldrig få uppleva det med honom igen gjorde så ont att jag svär på att mitt hjärta stannade för någon sekund.

 

 

20 kommentarer till “If you need to crash, then crash and burn you’re not alone.

 1. Usch, det är inte lätt när hjärtat brister och magen vrider sig. Man minns allt kul man gjorde och upplevde tillsammans. Man får tillåta sig att sörja, det behöver man.
  Kram på dig!

 2. Känner med dig. Lite extra eftersom mitt ex heter Fredrik. Sedan att det var jag som bröt upp för ett år sedan och i princip krossade hans hjärta (vi upplevde båda i början av vår relation att det här var vårt livs stora kärlek) gör inte saken bättre då vi catchade upp i julas och jag trillade dit igen för nån månad sedan… Efter en hel del vånda valde han bort mig (stötte av en slump på en ny tjej som kändes för bra att inte prova) och jag sörjer som jag aldrig tidigare gjort (fyller 50 om 2 år). Vissa minnen gör så sjukt ont och ibland misströstar jag att någonsin få känna sån kärlek igen… Men, en tröst är att jag råkar VETA att tiden gör sitt jobb. En annan tröst är att jag också VET att jag är en sjukt bra tjej och att det är hans förlust… När sorgen ebbat ut kommer den att ge plats för någon som VILL men var sak har sin tid. Att sörja så hjärtat nästan stannar har sin… Styrkekram till dig.

  1. Hej,
   så ledsamt att vi ”sitter i samma båt”. Hjärtesorg är fruktansvärt, oavsett ålder eller vart man befinner sig i livet. Vill säga stort tack för att du delade med dig ♥ Och också TACK för påminnelsen om att tiden läker alla sår, för visst är det så. Bara man har tålamod att vänta.
   Stor kram till dig och ja – det verkar absolut vara ditt ex som dragit nitlotten i detta ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg