Mysdag med mamsen + nybliven moster.

 


Tröja – Saint Tropez / Byxor – Lindex / Sneakers – Ca’Shott Copenhagen / Väska – GeKås

 

Igår kväll, kl 21.09 skedde ett mirakel: jag blev moster och min älskade tvillingsyster blev mamma. 18 dagar tidigare än beräknad kom världens finaste lilla kille och alltså, WOW! Jag är så stolt över min syster och hennes pojkvän – vilket mirakel de skapat! Det var många glädjetårar under dagens första samtal när jag fick höra lillkillen knorra i bakgrunden. Tänk att man kan älska en ny människa på bara några sekunder. Magiskt.

Efter glädjetårar och morgonpromenad kom mamma (också nybliven mormor!) på planerat besök. Vi åt lunch och sedan var vi utflykts-sugna. Så vi körde en kort roadtrip och hamnade i Ljungskile där vi betade av 3 stycken smultronställen. Så himla mysig eftermiddag ♥ Nu ska vi strax ut på en kort promenad innan det vankas skaldjur och iskallt vitt vin ikväll; är det en dag som är värd att fira lite extra så är det ju när man blir moster och mormor för första gången!

 

 

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “Mysdag med mamsen + nybliven moster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *