Smultronställe – Ubbatorps Gårdscafé och B&B

 

 

Här kommer ett fantastisk utflyktstips för dig som älskar mysiga gårdscaféer och bor/passerar i Skaraborgs vackra slätter. I närheten av det lilla, lilla samhället Borgunda ligger UBBATORPS GÅRDSCAFÈEtt kombinerat Bed & Breakfast och Gårdscafé som ligger placerat med vidunderlig utsikt över åkrar, ängar och betande kor. En alldeles underbar, idyllisk plats så får det gamla Skaraborgs-hjärtat att slå lite snabbare. Tänk vad fina platser det finns kring mina hemtrakter!

Denna gård är verkligen fantastisk vacker där flera bostadshus kombineras i sann Emil-i-Lönneberga-anda med jordkällare, ladugård och ett nybyggt orangeri. Det är verkligen SÅ vackert! Inne i kafét serveras också nybakt surdegsbröd och hembakta kardemummabullar, kakor och även raw-food fika. Och så dricker du kaffe i stora muggar eller hemgjord jordgubbssaft i skira glas. Alltså mitt café-hjärta slog verkligen dubbelvolter – såväl jag som min syster och hennes kille blev störtförälskade i stället! Jag låter bilderna tala för sig själva, men alltså – har ni vägarna förbi detta ställe i sommar, missa inte att stanna till för en fika! Gårdscaféet har öppet på lördagar och söndagar under juni, juli och augusti.

 

 

PS. Du missar väl inte kategorin SMULTRONSTÄLLEN här på bloggen där jag tipsar om några fantastiska utflyktsmål!?

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.