I annonssamarbete med Ving

När man är på jakt efter en semesterresa.

Bilder från tidigare, fantastiska, resor ♥

 

I slutet av sommaren hoppas jag komma iväg på en sista-minuten semesterresa med Ving tillsammans med min favorittjej; Emilie! Vi har hittills varit på 3 utlandsresor tillsammans: Kroatien (Makarska rivieran), Paris och Mallorca (Palma). Enligt mig är hon det perfekta ressällskapet just för att hon är så härlig och vi är så lika. Vi har samma prioriteringar vad gäller resor och letar efter exakt samma saker för att skapa en drömsemester. Vad som står högst på våra prioriteringar?

• Charmiga restauranger och caféer! Vi båda kan gå i timtal för att hitta det perfekta lunch-haket eller den mysigaste miljön för en cappuciono.
• Trånga gränder med kullerstensgator! Älskar att strosa omkring på slingriga gator och gå in i små butiker och kolla på vacker arkitektur.
• Kristallklart vatten! Små badvikar med kristallklart vatten och klappersten får våra hjärtan att slå lite snabbare.
• Smidig flygresa! Jag är inte direkt superexalterad på att flyga så resan får gärna vara under 5 timmar och gärna direktflyg.
• Myllrande marknader! Att strosa omkring på en marknad och köpa solmogen frukt till picknicken kan vara det absolut härligaste som finns.

För att summera detta så letar vi alltså efter ett pittoreskt resmål, men som ändå är stort nog att innehålla bra shopping och massvis med restauranger och caféer. Destinationen vi söker ska också ligga nära vatten där möjlighet finns för timmar av sol och bad. Vi har hittills kollat på Dubrovnik, Alicante och Skiathos och jag sitter mycket på kvällarna på VING.SE och kollar semesterresor. Jag gillar det breda utbudet som Vings förmedlar och enkelheten i att välja såväl avresa, destination och reslängd. Då vi inte bestämt oss för exakt destination ännu älskar jag också att kika på deras förslag av semesterresor för sommaren (LÄNK) – just för att få inspiration och kanske upptäcka någon ny, fantastisk destination. Planeringen och letandet innan en semester alltså, är det inte minst lika bra som själva semesterresan?

 

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “När man är på jakt efter en semesterresa.

  1. Prova gärna grekiska Karpathos. Urgrekisk, 5mil lång, egen flygplats, fina stränder och god mat. Inte en nattklubb då långt ögat når ( vet dock inte om Ving har det i sitt sortiment)

    1. Åh, jag har faktiskt varit på Karpathos. Besökte den fantastiska ön sommaren 2009 och blev helt förälskad – så förstår verkligen vad du menar 😀

    1. Ja, Frankrike har mycket vackert att erbjuda. Från myllrande storstäder till den charmerande rivieran 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.