Heal me.

 

 

Hej på er! Vad gör ni denna söndag? Själv kom jag precis in efter en 90 minuters lång tipspromenad. Det var Emilie och hennes härliga familj som bjöd med mig och 10.000 steg senare är kinderna rosiga av frisk luft och hjärnan förhoppningsvis lite klokare efter att ha klurat på frågor på tipspromenaden.

Nu? Nu sitter jag i mjukiskläder i soffan och lyssnar på detta fantastiska album (LÄNK) redigerar bröllopsbilder från bröllopet jag fotograferade för två veckor sedan. Har några bilder kvar innan allt ska levereras till brudparet. Efter jag är klar? Då ska jag äta äppelpaj. Mums!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Heal me.

  1. Vilken mysig dag =))
    Det är en härlig gråmulen dag här i Östersund och som gjort för att läsa lite på 1793 av N. Natt och Dag, rekommenderas! Långpromis i skogen har det blivit och nu lite städ och förberedelse av veckohandling.
    Men först kaffe dock utan paj…
    Ha en fin fortsatt söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *