Crash through the surface where they can’t hurt us.

 

 

God morgon underbara lördag! Vaknade idag av solens strålar som sken genom fönstret och var på ett strålande humör. Igår hade jag en riktigt härlig kväll tillsammans med Emilie. Vi började med att se på bio; A Star is Born. Har ni sett den? Fy f*n så bra film! Blev varm i hela kroppen, kom på mig flera gånger med att sitta och le lyckligt så att mungiporna värkte och kände även tårar som bubblade upp i ögonen och en klump i halsen. Har ni inte sett filmen än, så gör det! En av de vackraste filmerna jag sett.

Efter bion gick vi sedan och tog ett glas bubbel på stan och pratade ikapp om relationer, dejtande, nya jobb och livet. Så himla mysig kväll – glad jag har Emilie.

Och nu? Nu är det lördag och jag har ätit långfrukost i köket med flera koppar kaffe och min nya besatthet; grahamsgröt. Åt något liknande i Prag och har ända sedan jag kom hem försökt kopiera detta så gott det går. Jag kokar helt enkelt grahamsgryn med hälften mjölk och hälften vatten. När gröten är klar rör jag i en nypa pepparkakskryddor och toppar sedan med något jag tycker om. Idag fick det bli honung, chiafrön, banan, päron och min hemgjorda plommonsylt (RECEPT). Vansinnigt gott!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *