Workshop – Bröllopsdukning av INSPO Event & PR.

 

 

Lite bilder från lördagens fantastiska workshop. Det var Fotograf Viktoria Olsson (LÄNK) som ordnat en workshop för fotografer där de skulle iscensätta ett helt bröllop för fotograferna att fotografera. Vi på Inspo Event & PR (LÄNK – mitt egna bolag) fick i uppgift att göra en bröllopsdukning. Och tillsammans med blommor från floristen Fint & Grönt (LÄNK) och tårta från Einars Konditori (LÄNK) skapade jag, Linn och Karolina en magisk bröllopsdukning som fotograferades ute vid havet. Ett fantastiskt roligt uppdrag och superkul att få vara kreativ en gråmulen lördag i november ♥ Utöver dukningen fotograferades även ett väldigt vackert brudpar.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Workshop – Bröllopsdukning av INSPO Event & PR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *