Ledig dag – firar med februaridoppet och semla.

 

 

Hej hej hallå på er!

Denna veckan valde jag att ta en dag hemma från kontoret på en tisdag. Skönt o pausa lite mitt i veckan och göra annat. Som idag då det varit fullt upp. Började morgonen med ett besök hos min terapeut. Sedan rev jag av ett pass på gymmet innan jag åkte hem och bytte om till badkläder(!). Världens bästa Emilie ville haka på Februaridoppet (alltså HUR härlig är hon inte?! Älskar henne för det) så jag hoppade i baddräkten och åkte sedan och plockade upp min favorit och så drog vi till havet. Där var det duggregn, grå himmel och småkyliga vindar. Men det hindrade inte oss från att klä av oss kläderna och hoppa i. Haha älskar ändå bilden hon knäppte på mig – visst kan man se hur glad jag är?! Älskar att bada och att få göra februari månads dopp med min favorit var en riktig höjdpunkt!

 

Nu? Nu är jag hemma och har värmt mig med en dusch och käkat lunch. Ska alldeles strax gå ner till stan för att möta Jessica. Vi ska ha ett möte med en kund där vi ska göra en avlämning på ett jobb vi gjort. Kul! Sedan ska jag hem och äta en semla som jag köpte förut. Mums!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Ledig dag – firar med februaridoppet och semla.

  1. Ja, du ser verkligen lycklig ut nu. Det första som slog mig när jag såg bilderna! En semla är du verkligen värd efter det kylslagna doppet! !❄️☃️💦Brrr…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *