Livets goda (och vackra) ting ♥


 

Såhär såg det ut igår. En alldeles pinfärsk semla (med vaniljkräm såklart, är ju allergisk mot mandel) och rykande varmt kaffe. Aaah, livet! Blir så löjligt till mig av lite fika, det är fasen ett utav livets goda ting. Och fikat, det avnjöt jag i mitt nya favoritporslin. Såväl skålen (Broste Copenhagen) som den vackra kannan och muggen fick jag av syrran i julklapp. Muggarna och kannan njuter jag extra mycket av för det är mammas talangfulla väninna Yvonne som tillverkat dessa. Hon är så himla duktig och jag minns när jag, i mina tonår tillsammans med mamma, gick på målarkurser tillsammans med Yvonne och hennes mamma. Så himla kul att få skapa och vara kreativ och jag såg på Instagram att Yvonne även ordnar privata kurser i drejning. Drömmen! Får nog boka in det någon dag – det hade varit SÅ kul!

 

Ja, bilderna ovan visar gårdagen. Idag har varit mindre njutningsfull, men desto mer effektiv. Jobb, långpromenad, handling, tvätt, storstädning och matlagning. Landade precis i soffan efter att ha moppat golven kl 22.17. Måste vara någon form av nytt rekord, haha. Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *