Att ha 3 veckor kvar till 30.

 

 

Vet ni vad jag just kom på? Att det är 3 veckor kvar till min födelsedag. 3 veckor kvar till dagen jag fyller 30 och jag mindes tillbaka på förra årets födelsedag. Förra årets födelsedag som firades tillsammans med min älskade tvillingsyster, solsken, massa god mat, massa saker vi tyckte om att göra och massa fina paket. Men också en dag som till 100% kantades av hjärtesorg och gråt som satt som en klump i halsen, men som jag tvingades trycka bort. Det var ju ändå min födelsedag. En av de bästa dagarna på året och en dag som jag älskar att fira. Men för 1 år sedan? Då var dagen tuff och jag minns att jag på kvällen, när lamporna var släckta och alla gått och lagt sig, att jag grät under täcket där jag låg i soffan hemma hos Linn och Mikael och kände en ensamhet och känsla av misslyckande större än ord kan beskriva. 3 veckor tidigare hade jag nämligen blivit lämnad av min dåvarande pojkvän, tvingats flytta, börjat på nytt jobb och på så sätt genomgått tre stycken trauman på väldigt kort tid och jag vet att jag tänkte: ”kommer jag någonsin bli lycklig igen?” Och vet ni? Det blev jag.

 

Nu står jag här knappt 1 år senare och är lyckligare än jag någonsin kunnat drömma om. Om 3 veckor åker jag till fantastiska Paris där jag ska få fira min 30-års dag tillsammans med människor som betyder allt för mig. Tänk ändå vad livet kan svänga. Från total olycka till att jag idag vaknar upp varje morgon med en bubblande känsla i kroppen och känner mig tacksam över allt jag har. Så ja… Tack tiden för att du läker de flesta sår, tack terapi för du har hjälpt mig förstå mig själv bättre och tack till vänner och familj för att ni får mig att bli den bästa versionen av mig själv. 3 veckor kvar till 30 – nu kör vi!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha 3 veckor kvar till 30.

 1. Så glad för din skull! Har ju följt dig i flera år här bloggen (var nog längesen jag kommenterade tror jag..). Men verkligen – så glad för din skull!!
  Du är så värd lycka!
  Jag tyckte det var ”skönt” att fylla 30 – äntligen vuxen & bli tagen på allvar!
  Och man ska fira varje födelsedag!!

  Så fira stort!!
  Kram!!

  1. Tack snälla ♥
   Att fylla 30 känns fantastiskt – och ja, varje födelsedag är värd att firas. Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.