I annonssamarbete med Confident Living

Balkongmys med nytt från Confident Living.


 

I fredags kväll cyklade jag ner till stan i kvällssolen och hämtade ut mitt paket som kommit från Confident Living, haha och det var med nöd och näppe som jag lyckades balansera paketen på cykeln och ta mig hemåt. Väl hemma sedan hällde jag upp ett iskallt glas vitt vin och gick sedan loss och dekorerade balkongen med mina nya fynd. Ja, fynd – för du kommer väl ihåg att Confident Living (LÄNK) just nu har en lanseringskampanj i samband med deras nya hemsida och firar med 10-30% rabatt på allt inom möbler, inredning och belysning! Så himla bra och jag blev vansinnigt nöjd med mina nya fynd till balkongen. Älskar hur textilier verkligen kan göra ett rum ombonat och just nu känner jag mig nyförälskad i min balkong och vill hänga där ute dygnet runt! Passa på att fynda du med – kampanjen är giltig till och med imorgon!

 

Kuddarna hittar du HÄR
Plädarna hittar du HÄR
Korgen hittar du HÄR
Mattan hittar du HÄR

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Balkongmys med nytt från Confident Living.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *