Modelljobb för Upper House Göteborg.


 

Lite blandade bilder från gårdagen. Jag befinner mig på Upper House i Göteborg (LÄNK) tillsammans med 6 andra modeller för att plåta nya kampanjbilder till hotellet. Fotografen är ingen mindre än Andreas Sundgren (LÄNK) och vi är ett helt otroligt team. Modellerna, stylisterna, fotografen, makeup-artisten och personalen på hotellet är helt fantastiska och vi har det så himla kul! Igår fotograferade vi hela dagen och snart är det dags för hår och makeup och ladda inför ytterligare en dag av fotografering. Så himla kul att stå på ”andra sidan kameran” för en gång skull (vanligtvis är jag ju fotograf eller projektledare själv) och att göra det tillsammans med de härligaste människorna i vacker miljö är fantastiskt roligt!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *