I annonssamarbete med Confident Living

Black Weekend hos Confident Living

Tjoohoo! Idag är det (äntligen!) Black Friday och Black Weekend. Jag vet att många har åsikter kring denna dag och helg och kanske shoppar vi alldeles för mycket och tänker för lite på återvinning. MEN med det sagt; jag älskar fenomenet Black Friday + Black Weekend och tycker det är ett fantastiskt påhitt där man (läs: jag) kan fynda saker till sig själv och julklappar till rabatterat pris. Själv passar jag på att köpa så många julklappar som möjligt under denna helg för att ha möjlighet att köpa precis det jag vill och samtidigt spara en slant. En utav mina återkommande favoriter när det kommer till just presenter och julklappar är CONFIDENT LIVING. Typ 40% av allt i mitt hem (från möbler till inredningsdetaljer) kommer därifrån och med sitt enorma utbud finns det garanterat något för alla – oavsett om du letar julklapp till pojkvän, mamma, syster eller en julklappslek. Just nu kör Confident Living deras kampanj BLACK WEEKEND där de har mängder av produkter till kalasbra priser (upp till 70% rabatt!). Kampanjen gäller från och med idag (29 november) till och med måndag (2 december). Så passa på att fynda nu under helgen och unna dig själv något fint eller köp en planerad julklapp till rabatterat pris.

Bland annat så finns nytillskottet i mitt hem – denna bänk från House Doctor – till nedsänkt pris (LÄNK). Jag älskar bänkar och tycker att det är en möbel som definitivt borde få stå mer i rampljuset. Så himla fint att (som jag har gjort) byta ut några av stolarna till matbordet mot en bänk eller varför inte ha den som snygg dekoration i vardagsrummet? När jag (någon gång i framtiden) köper hus så ska jag ha ett stort sovrum och sedan placera denna bänken vid fotändan. Den är en visuell dröm som jag haft länge och som jag hoppas blir sann. Ååh, alltså – hade jag haft hus hade jag fullständigt gått bananas på Confident Living nu i helgen och köpt så himla mycket fint. Men nu? Nu får jag nöja mig med denna bänk som nytillskott till mina 40 kvadratmeter och oj som jag älskar den!

Se hela utbudet på Confident Livings Black Weekend HÄR och spana in deras Instagram för några utvalda gobitar (HÄR).

Se också fler av de produkter jag har hemma från Confident Living HÄR och HÄR.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Black Weekend hos Confident Living

  1. Älskar Confident Living! Köpt massa saker därifrån och nu är jag sugen på att klicka hem lite utemöbler så jag är redo för sommaren (haha är det OK att längta till sommaren redan nu?) Trevlig helg!

    1. Jaa, haha helt OK att längta till sommaren redan nu (även om december typ är den mysigaste månaden). Hoppas du hittade något fint på CL 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *