Padel, vänner och färska räkor.


 

Igår mötte jag och Emelie upp Pascal och Moa som var på sitt årliga sommarbesök på västkusten från Luleå. Jag lärde känna Pascal redan 2011 och för något år sedan flyttade han upp till Umeå där han träffade Moa och ända sedan dess har vi varje år årliga träffar med gänget hemma på västkusten. Pascal och Moa är de mest äventyrliga människorna jag känner, herregud så mycket aktiviteter de gör. De klättrar i berg, surfar, åker skidor, går på tur, flyger jorden runt och åker wakeboard. Dessutom har de provat på att sova utomhus i enbart 1 sovsäck en natt i månaden under ett helt år. De är positiva, roliga, otroligt smarta, påhittiga och helt underbara och varje gång de besöker västkusten gör vi aktiviteter så som bergsklättring, kajakpaddling, vinterbadar eller kör ett crossfitpass. Och igår? Igår hade vi lite planer på att testa SUP (stand-up-padle) men då vädret hade slagit om och blivit sämre valde vi en inomhusaktivitet istället. Så jag bokade padelbanan och så spelade vi padel i 90 minuter. Moas kompis Tove var också med och herregud så roligt det var – älskar nya sporter!

Efter padelmatcherna åkte vi ut till havet där vi åt på konditori Snäckan. Jag tog en räksallad med mängder av färska räkor och så drack jag en ny hipsterläsk på yozu och njöt av god mat, dryck, havsutsikt och underbara vänner. En sommarkväll att minnas, helt klart!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg