Sidorspår.


 

Hörni, ibland blir livet inte riktigt som man tänkt sig. Man kämpar, sliter, arbetar på sig själv och försöker hela tiden vara sitt bästa jag mot alla i sin närhet. Ändå händer det saker i livet som inte är rättvist och rycker mattan under fötterna och då känns hela världen upp-och-ner. Jag kommer inte gå in i detalj exakt vad det handlar om just nu, men ville bara meddela att jag känner mig lite under isen och det kanske kommer märkas här på bloggen ett tag framöver.

Och livet ja, det är lustigt. Igår befann jag mig på botten och imorgon och på onsdag ska jag få vara med om något av det kanske roligaste jag kommer uppleva. Jag och syrran ska nämligen upp till Stockholm för en exklusiv plåtning och detta är ett ögonblick i livet där jag verkligen får nypa mig i armen och fråga ”Är det här på riktigt?”. Så tacksam över många saker i mitt liv just nu, men som sagt – livet är inte förutsägbart eller rättvist och ibland åker man ner i rejäla fallgropar. Hoppas bara gårdagens händelse inte påverkar mig allt för mycket de kommande två dagarna utan att jag verkligen kan njuta av den möjlighet jag och syrran får vara med om. Ta hand om varandra nu och var snälla mot varandra. Puss och Kram.

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Sidorspår.

  1. Wish you all the best, whatever it might concern. Yes life´s not always predictable, but it goes on <3 sending good vibes from Copenhagen :0) Emi

  2. Livet är inte alltid som man tänkt sig, men man blir stark av motgångar och du kommer att njuta av det i Sthlm.
    Superkramar på dig, du är en stark person så det löser sig alltid.

  3. Välkommen till ett Stockholm som är än vackrare än vanligt! Livet är… livet och jag hoppas att du kan njuta och för en stund koppla bort det tråkiga som hänt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *