Slutproduktion


 

Torsdag kväll och denna vecka är jag redan uppe i 60 arbetstimmar. Galet! Det är ju slutproduktion av magasinet just nu och även om tempot är vansinnigt högt är det också roligt. Då jag sitter på kontoret i 15 timmar om dagen försöker jag bara återhämta mig så mycket som det går övrig tid. Bilden ovan är från i tisdags kväll, då jag behövde pausa jobbet framför datorn och ägnade 10 minuter åt att prova bröllopsklänningar istället. Haha en udda ”paus” minst sagt, men behövde göra något annat än att stirra på en datorskärm och tog tillfälle i akt att känna mig lite som en prinsessa i tyll och spets.

Hur som helst. Nu har jag i alla fall jobbat färdigt för idag och ska iväg på styrelsemöte med min Brf. Häpp.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *