Lördag och septembersol.


 

Hej och hej hej hallå helg! Efter en vecka där mitt liv till 97% bara bestått av kontorsjobb är det nu oerhört skönt med helg. Imorgon kanske jag måste in till kontoret någon timme men idag? Idag är jag ledig! Denna lördag bjuder dessutom på typ 20 grader, frisk luft och den skönaste septembersol man kan tänka sig! Promenerade till bageriet imorse och köpte frukostfrallor och herregud vilket fantastiskt väder. Ska faktiskt skippa förmiddagens tänkta gymbesök och istället ta en långpromenad i solen. SÅ härligt! Sedan ikväll väntar pizza, sällskapsspel och häng hos några vänner. Fint det!
Jag njuter av min lediga lördag och hoppas även du har möjlighet att göra det 

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *