I annonssamarbete med AnnaStormPhoto

Spana in min nya hemsida!

Hej och god kväll på er! Istället för att babbla om exakt HUR mycket jag jobbar just nu tänkte jag istället slänga in lite reklam för mitt egna bolag och min nya hemsida WWW.ANNASTORMPHOTO.COM.

Ni som följt mig ett tag vet ju hur mycket jag älskar att stå bakom kameran och jag fotograferar allt från produkter/ varumärken och hotell/ restauranger till barn och bröllop. Tycker det är så fint att fånga små och stora ögonblick på bild och just nu har jag uppdaterat hemsidan med lite nya bilder, priser och information. Fortsätter att uppdatera hemsidan löpande (fortfarande en del info som ska in) men ville gärna lyfta fram hemsidan och min egna verksamhet lite här i bloggen.

Och hörni? Gällande bröllopsfotograferingar för 2020 så börjar det bokas på, men än finns lediga datum. Så ska du, eller någon du känner gifta er under nästa år och behöver en bröllopsfotograf får ni gärna slänga iväg ett mail om ni skulle vilja veta mer.

Puss & Kram!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg