Fredagsbubbel, flytthjälp, punktering, burgare och gym.


 

Söndag förmiddag och jag sitter i soffan och dricker kaffe och peppar inför oktober månads utomhusbad. Ska om en stund åka ut till havet och hoppa i det iskalla gråblå vattnet och det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot det.

Vad har helgen annars innehållit då? Jo i fredags drack jag bubbel, fixade med det egna bolaget (äntligen är allt administrativt avklarat) och åt sushi på kvällen. På lördag förmiddag hjälpte jag Emelie att flytta och vi var ett härligt gäng som bar flyttkartonger, möbler och hjälptes åt. Efteråt drack vi kaffe och konstaterade att allt går så mycket fortare (och är roligare) om man är flera. På eftermiddagen sedan satte jag mig i bilen för att köra ner till M i Göteborg. Men mitt på E6:an fick jag punktering och fick rulla ut i vägrenen, sätta på varningsblinkers och sedan ringa bärgare. Framdäcket var helt platt och gick liksom inte att rädda. Och medan jag väntade på bärgaren (2,5 timme!) kom M upp och gjorde mig sällskap och sedan åkte vi tillsammans ner till Göteborg medan bärgaren tog min bil till närmsta bilverkstad. Inte riktigt som planerat och jag måste säga att fy! så otäckt det var att stå längs motorvägen medan bilarna susade förbi i 120km/h. Usch!

Vi gjorde i alla fall något mysigt av kvällen och åkte till gymmet och kvällstränade innan vi hämtade upp burgare från The Barn och åkte hem till soffan för lite lördagsmys.

Och nu? Ja, det är väl dags att sätta på sig baddräkten och åka ut till havet, haha galenskap!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Fredagsbubbel, flytthjälp, punktering, burgare och gym.

  1. Tacksam att det gick bra när du fick punkan, vill inte tänka på hur det kan gå.
    Var rädd om dig, kram och ha det så bra.
    /Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.