Always by your side – Twilfit.


 

Hej hej hallå! Nu måste jag ju faktiskt få lov att skryta lite och vara lite stolt. Kampanjplåtningen jag och Linn gjorde för Twilfit i augusti är nu äntligen ute i butik och online. Så himla härligt att se resultatet och så kul när man får bilder av människor man känner som gått förbi en Twilfit-butik och sett oss i skyltfönstren. Jag tycker kampanjen blev fantastisk och är stolt över att fått denna möjlighet att tillsammans med min tvillingsyster visa upp vackra produkter och sprida ett budskap om närhet och kärlek. Här ser ni lite av resultatet och klickar ni på filmen ser ni även lite behind-the-scenes som blev väldigt vackert. Fotat har fantastiska Daniel Stigefelt gjort och han är ju helt enkelt bäst på vad han gör.

Kampanjen kommer rulla (med nya bilder varje vecka) fram till jul och vill ni kika mer kan ni följa Twilfit på Instagram HÄR eller helt enkelt spatsera förbi någon butik. Tack Twilfit och fantastiska teamet på Pool för denna möjlighet ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Always by your side – Twilfit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *