Monokromt.

∼ innehåller adlinks ∼

Topp med puffärm – HÄR /Skinnbyxor – HÄR / Slingbacks – HÄR / Örhängen – HÄR / Väska – HÄR 

 

Åh, är det bara jag som blir alldeles pirrig i magen av att tänka på december månad? I mitt huvud så bakar jag lussebullar varje dag, går på glöggmingel och festligheter minst 3 gånger i veckan och lägger ner timmar åt att slå in paket. Verkligheten? Ja, den brukar tyvärr se lite annorlunda ut, men i mitt huvud så lever jag som om jag vore miljonär, var ledig varje dag och hade kompisar som styrde upp fest var och varannan timme. Stannar i fantasin ett tag och drömmer mig också bort till en garderob som förnyas varje timme och dessa plagg ovan hade jag inte tackat nej till, att bära monokromt kan ibland vara så fasligt snyggt!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *