Chai Guys.


 

Vår sista dag i London så strosade vi runt på Old Spitalfield Market och wow! Jag har besökt marknaden tidigare (år 2013) men de senaste lyftet med deras food court har verkligen gjort marknaden till något extraordinärt. Minuterna innan vi tog oss mot flygplatsen så hade jag lite lösa mynt över som vi ville spendera. Vad valet föll på? En krämig chai från The Chai Guys och alltså herregud, jag har aldrig druckit något godare. Den var gräddig, mjukt kryddig, len i munnen och helt vansinnigt god. Den fick definitivt mig att börja googla runt på att göra egen chai och det är nog något jag ska försöka mig på i julstöket. Om någon av er sitter inne med ett pangrecept så vet ni hur glad jag blir om ni delar med er ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *