Hemma hos Taggen.


 

Och så var jag hemma på Skaraborgs slätter och jag började mitt besök med att fullkomligt kasta mig över Taggen och överösa de knubbiga kinderna med pussar. Det är inte alla gånger det är populärt men ofta kiknar han av skratt ♥ Något annat som är charmigt just nu är att han vet vem jag är och skiner upp som en sol varje gång jag kommer och hälsar på. Jag är moster som busar med honom, pussar ihjäl de knubbiga kinderna och när han ramlar och slår sig så vänder han sig faktiskt till mig för att bli tröstad. Sådant värmer moster-hjärtat och denna lilla Tagg är det finaste jag har.

Anledningen till mitt besök (utöver att kramas med Tage) är såklart att fira världens bästa mamma som fyller år idag (hipp hipp hurra)! I eftermiddag väntar klassiskt födelsedagsfika och sedan ikväll blir det middag, vin och spel. Så otroligt mysigt!

Vad gör ni denna helg?

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Hemma hos Taggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *