Julklappstips (allt under 500kr)!

∼ innehåller adlinks ∼

Även om julen absolut inte handlar om just julklappar så måste jag ändå vara ärlig och säga att jag ÄLSKAR julklappar. Både att ge och att få är fantastiskt och egentligen är det inte så viktigt i vad som ligger i paketet utan jag älskar överraskningen och omtanken som finns bakom gåvan. Att en annan människa lagt märke till något jag önskat mig och i smyg köpt detta för att överraska mig, är det inte fint så säg. Nu gör ju alla som de vill (självklart) men personligen skulle jag inte kunna tänka mig att fira varken jul eller födelsedagar utan paket – det är ju ändå något magiskt över det. I år är jag faktiskt redan färdig med mina inköp (hallååå vad jag är ute i god tid!). Men om det är någon där ute som vill ha tips på julklappar har jag här satt samman en liten lista. Varje pryl kostar under 500 kronor så jag hoppas det kan finnas något för alla i kollaget. Om inte annat så åtminstone lite inspiration ♥

 

TILL MAMMA, SYSTER ELLER BÄSTA VÄNNEN:
– Ett par nya champagneglas från Villeroy & Boch att skåla in nyår med. LÄNK!
– Parfym från Sniph (deras 8ml etui är magiska – har själv flera stycken och roligt att testa nya parfymer. Köp prenumeration eller styckvis). LÄNK!
– Snygga örhågen från & Other Stories. LÄNK!
– Hårspray som formar utan att bli som ett klister, jag älskar denna från Löwengrip som dessutom doftar magiskt. LÄNK!
– Rivig baddräkt i återvunnet material från Weekday. LÄNK!

 

TILL POJKVÄN, BROR, PAPPA ELLER VÄN:
– Duschtvål från Molton Brown. Alltså herreguuud så gott denna doftar! LÄNK!
– En snygg mössa (just för att mössor kan man inte få för många av). LÄNK!
– Män gillar visst mjuka paket och en vacker pläd är alltid uppskattat, gillade denna lite extra. LÄNK!
– Allt för många män slänger ned tandborste och deo i en plastpåse när de ska resa någonstans. En snygg necessär behöver alla (även om man inte visste det själv). LÄNK!

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Julklappstips (allt under 500kr)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *