Lite bilder från min lägenhet.


 

Vet att ni är några som ibland efterfrågar lite bilder på mitt hem så igår när jag var ledig och ägnade dagen åt att baka julkakor och julgodis så passade jag på att knäppa lite bilder från lägenheten. Bor alltså i en 1:a och utöver det ni ser på bilderna så har jag en walkin-closet, en stor inglasad balkong och (såklart) ett badrum. Köpte lägenheten för 6(!) år sedan och älskar den! Min lilla pärla!

Och idag? Idag har jag ägnat morgonen åt ansiktsmask, kaffedrickande och betalande av räkningar. Ska promenera ner till mataffären nu om en liten stund och om 2 timmar kommer härligaste Skövde-gänget hit. Vi ska äta lunch hos mig, promenera i solen och sedan preppa och peppa inför julbordet ikväll. Det årliga julbordet på Brygghuset i Fiskebäckskil och jag ser fram emot att rassla upp mig till tänderna och sedan äta världens godaste julbord med finaste vännerna!

Vad gör ni idag?

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Lite bilder från min lägenhet.

  1. Åh så fint det är hemma hos dig! Så mysigt och ombonat. Uppskattar verkligen att du vill visa bilder hur det ser ut!
    Hoppas att du får en fin kväll med julbord och vännerna:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *