White Mulberries, London


 

Kom på att jag ju alldeles glömt bort att visa er alla smultronställen vi besökte i London. Men bättre sent än aldrig, right?! Som vanligt så låg restauranger och caféer högst prioriterat på vår lista och ett utav de frukosthak vi utnämnt som favorit var WHITE MULLBERRIES (LÄNK). Caféet ligger en liten bit från centrala London, men precis intill floden Themsen och majestätiska Tower Bridge, så vi tänkte slå fler flugor i en smäll och starta dagen med frukost här, sedan spatsera över Tower Bridge och promenera längs vackra Themsen till Tate Modern (och på vägen (av en slump) besöka BOROUGH MARKET).

Vi tog tunnelbana hit och solen sken från en klarblå himmel och luften var krispig när vi steg in i det lilla cafét som var varmt, charmigt och doftade utav nymalda kaffebönor och rostad bananbröd. Och vi? I vanlig ordning kunde vi inte hejda oss utan beställde in typ allt på menyn. Älskar det! Och utöver att allt var sagolikt gott var det också extremt vackert att se på och äta. Älskar när det läggs ner lite extra energi på presentationen av det man äter, för mig betyder det så himla mycket. Och som ni ser på bilderna så ser det ju inte äckligt ut direkt och det vattnas i munnen på mig när jag själv ser bilderna. Jag och syrran delade i vanlig ordning på maten och det vi mumsade i oss var följande: Kokosyoghurt med agavesirap och färska bär, en rostad surdegssmörgås med stekt ägg och grönsaker samt rostat bananbröd med marscarpone och färska bär. Och så kaffe och färskpressad juice till detta. Alltså…. vansinnigt gott!

 

Så ja, besöker ni London kan jag varmt rekommendera att ta svängen förbi White Mullberries för deras frukost. Ni kommer inte bli besvikna!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *