Mot Oslo (och nya ryggsäcken!)


 

God morgon hörni! Idag är jag uppe tidigare än vanligt för om en stund hämtar en kollega upp mig och vi ska dra till Oslo över dagen för några timmars jobb. Ska göra lite fotojobb och intervjua några kunder och kanske hinna med en finlunch på Oslos gator. Är hemma ikväll igen och då tipsar jag om några suuuupergoda julkakor som ni bara måste baka. Så kika in här ikväll igen vetja.

 

Men på tal om annat – på bilderna ser ni den fantastiskt fina ryggsäck som jag köpte i London. Alltså HUR fin?! Såg den på en marknad och blev blixtförälskad så den fick följa med hem. Tycker den är fantastiskt fin och ryggsäckar borde man ju bära oftare då det är både snyggt och bekvämt!

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Mot Oslo (och nya ryggsäcken!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *