Framme i Portugal – första dagen av fotografering avklarad!


 

Hej på er fina ni! Åh alltså, jag tror bilder säger mer än tusen ord – ser ni HUR vackert det är här?! Vi kom fram hit till Algarvekusten och 5-stjärniga resorten Vila Vita Parc (LÄNK) igår eftermiddag efter totalt 12 timmars restid! Haha jag var alldeles groggy efter 2 flygningar med mellanlandning och sedan 3h vinglig transfer till hotellet. Men den slitsamma resan var absolut värt mödan för här är det MAGISKT!

Vi kom ju som sagt fram igår eftermiddag (tiden ligger 1h efter här) och jag började med att ha möte med PR-tjejerna på hotellet och sedan ägnade vi oss åt att packa upp alla bröllopsklänningar och accessoarer och göra ”fitting” (provning) på modellerna. Sedan åt vi en makalös god middag innan vi bokstavligt talat stupade i säng.

Och idag? Ja idag ringde klockan på 05.00 och dagen startade. Vi har sedan plåtat bröllopsklänningar i magisk miljö, ätit fantastisk frukost och njutit av solsken och blå himmel hela dagen. Långa dagar med jobb blir det och nu ligger jag i sängen helt slutpumpad men ändå lycklig i själen. Det är ett fantastiskt team jag har med mig hit och jobbet flyter på otroligt bra. Så tacksam för det ♥ Ska alldeles strax hoppa ur morgonrocken och ta på mig något finare för det vankas italiensk middag ikväll och jag är sugen på typ allt på menyn.

Puss på er!

 

 

1 kommentar till “Framme i Portugal – första dagen av fotografering avklarad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg