Solsken, vackra miljöer, kreativitet och tidspress.


 

Hej och god kväll hörni! Jag ligger nu i sängen och skriver till er lite snabbt innan jag ska lägga undan datorn, släcka lampan och sova som en prinsessa i de sköna sängarna. Idag har vi haft Dag 2 av fotografering och det har gått fantastiskt bra, så oerhört stolt över mitt team och resultatet av det kreativa kaos vi befinner oss i är magiskt! Är så, så himla nöjd!

Dagarna bjuder på mycket kreativitet, sol, vackra miljöer och god mat. Men även en enorm tidspress, jobb i högt tempo och en kamp mot klockan (och solnedgången, haha). Vi är uppe klockan 5 på morgonen och jobbar fram till sen kväll så det blir många timmar på en dag och jag som projektledare håller i alla trådar och ser till att allt stämmer, klaffar och blir som jag tänkt mig. Kreativt, kul men också väldigt utmattande. Så nu? Nu ska jag krypa under täcket och säger god natt.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.