Att se fram emot en SPA-helg!


 

Torsdag och jag är nu hemma från kontoret och packar inför en helg i Göteborg. Ska åka ner till M redan ikväll efter styrelsemötet med min Brf. I helgen sedan väntar mycket roligt, för det första så ska jag besöka frisören imorgon förmiddag och äntligen få min LUGG! Alltså jag är så himla taggad på den, hoppas nu att den blir lika bra som jag föreställt mig att den ska vara. Ni får såklart de bilder under helgen ♥ På eftermiddagen sedan checkar jag och Emilie in på UPPERHOUSE för SPA, kvalitetstid, middag, vin och häng med min bästa vän. så himla mysigt!

Uppdaterar er mer imorgon för nu måste jag öka tempot om jag ska hinna packa klart innan mötet börjar. Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att se fram emot en SPA-helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *