SPA-helg på Upper House, Göteborg.

 

Alltså wow vilken helg! Tack solen för att du kom och lyste och gav oss lite energi och positiva vibbar i dessa coronatider och tack också UPPERHOUSE och Emilie för några riktigt fina timmar på SPA. Fredag-lördag spenderade vi ju med att skämma bort oss själva och det var helt fantastiskt! Ska vi ta en titt på hur det såg ut? Jag tycker det.

 

Vi började vistelsen med att checka in och efter ett glas med välkomstdryck så slog vi oss ner i baren för deras Afternoon Fika. Skummig cappuccino och utvalda bakverk serverades medan vi tog ikapp om vad som hänt sedan senast (ganska mycket med tanke på situationen i världen) och så beundrade vi utsikten och pratade om allt vi skulle uppleva de närmsta 24 timmarna. När vi hade mumsat i oss bakverken och druckit upp kaffet tog vi sedan in på rummet och bytte om till badkläder, morgonrock och tofflor för att ta oss ned till SPA-avdelningen.

Och ja, om man ska se något positivt med dessa coronatider är det ju att vi i stort sett fick SPA-avdelningen för oss själva. Naturligtvis (för hotellets skull) så hade man ju hoppats på att det var fullbokat, men om man ska vara lite egoistisk så var det ju inte dumt alls att det bara var en handfull personer på SPA:t och vi kunde njuta av varmt vatten, kallduschar, ångande bastubad och utomhuspoolen i stort sett för oss själva. För mig som gärna vill ta en bild eller två också var det ju utmärkt (tar inte annars fram kameran om det är andra personer som riskerar att hamna med på bild, SPA-avdelningen ska ju vara en kamerafri-zoon enligt mig). Men nu? Nu kunde jag knäppa av några bilder och som allra vackrast var det i utomhuspoolen vid solnedgång. Magi! När vi sedan hängt i poolerna i ca 3 timmar var det dags att gå upp på rummen för att göra oss i ordning.

Efter fixande på rummen där vi duschat (ÄLSKAR produkterna från Molton Brown!) samt provat halva resväskan som var full med kläder, tagit på oss parfym och tingeltangel var det dags att åka upp till restaurangen på 25:e våningen. Jag glömde kameran på rummet, men fotograferade lite med mobilen. Min nya löslugg ”peggy” var givetvis med och fick invigas under restaurangbesöket. Alltså jag tycker det är SÅ COOLT hur mycket lite hår kan göra för ens utseende. Hur kul som helst! Något annat som inte heller var tokigt var den 4-rätters meny vi mumsade i oss med tillhörande vinpaket. Dra-mig-baklänges-så-gott! Hade några riktigt härliga timmar med min favorittjej, god mat, utsökt vin och fantastisk utsikt. När vi sedan var mätta och lagom berusade på 4 glas vin snubblade vi upp på rummet och stupade i säng.

Morgonen efter badade sovrummet i underbart solsken och vi studsade upp för frukost. Frukosten serverades inte längre i bufféform (pga corona) utan istället fick man en underbar á la carte-meny att beställa i från. Alltså, HUR trevligt?! Älskade det! Vi åt surdegsbröd, äggröra med sidfläsk, fruktsallad, pålägg, färskpressad juice och kaffe tills vi inte orkade få ner en bit till. Sedan satt vi kvar en stund och beundrade utsikten innan vi checkade ut efter 24 magiska timmar.

Ja, en SPA-helg på UPPERHOUSE i dessa coronatider var tamigtusan det bästa beslutet jag tagit på länge!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “SPA-helg på Upper House, Göteborg.

 1. Ser magiskt ut!
  Håller med om att helgen var grym, solen och vi som också spenderade ett dygn på spa, det gjorde susen för lite positive vibes!
  Vi var dock INTE ensamma på spa där vi var, blev förvånad faktiskt!
  Men fint var det!

  Galet snyggt med luggen!! Så coolt!
  Och klänningen! Är sååå svag för Leo! Var är denna pärla inköpt *nyfiken*

  Nähä, helgen gav fina minnen och skön paus från allt som är just nu, tycker allt känns avtrubbat 😏 med all rätt!
  Hoppas bara alla tar sitt ansvar, jag ska hålla mig på hemmaplan, inte resa ens till ett litet spa och bara vara med familjen.

  Ha en fin vecka , kram!

  1. Oj, förvånad över att höra att ni inte var ensamma på SPA – men väldigt positivt då vi behöver stödja hotell och olika anläggningar i landet som har det tufft just nu 🙂

   Åh tack för komplimangen för luggen, glad jag blir 🙂 Klänningen är köpt på Boozt (se separat inlägg).

   Önskar dig en riktigt fin vecka! Stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *