Tips på klänning till alla er leopardälskare där ute.


 

Klänning från LOLLYS LAUNDRY – HÄR.

Fått en hel del förfrågningar kring denna klänning sedan jag postade bilder på Instagram i helgen. Jag älskar ju leopardmönster och är en riktig leopardkärring när det kommer till kärleken för mönstret. Tycker verkligen det är SÅ snyggt och använder gärna mönstret på accessoarer såväl som klädesplagg. Denna klänning snubblade jag över när jag kollade rean på BOOZT och jag måste säga att jag ÄLSKAR den! Detaljerna med skärp för att markera midjan och volanger vid axelpartierna och den högt skurna skärningen i halsen gör klänningen fantastisk. En klänning som passar oavsett årstid och som garanterat kommer vara en trogen följeslagare hos mig i många år.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *