Cykelpremiär, hemmagym och pasta.


 

Hej hej hallå på er! Tänkte jag skulle kika in och berätta lite om min dag.

Idag hade jag cykelpremiär för i år och jag plockade upp cykeln från källarförrådet tidigt imorse och trampade iväg i solen. Vintern hade dock tagit ut sin rätt på cykeldäcken som typ bara innehåll 30% luft så första biten till jobbet (innan jag nådde bensinmacken och kunde fylla på luft i däcken) var aningens svettiga, om man säger så. Men oj så skönt o cykla till jobbet, man vaknar till liv på ett helt annat sätt än när man tar bilen. Ska försöka cykla i alla fall 2-3 dagar i veckan nu under hela våren/sommaren. Jobbade i alla fall mina sedvanliga 8h innan jag cyklade hem igen. Då jag hade träningskläder på mig (cyklar alltid i träningskläder då jag blir ganska svettig) så passade jag på att ta tillvara på mitt klädval och styrde upp ett litet hemmagym. En yogamatta och 3st gummiband i olika hårdhet fick stå för utrustningen och jag fick till 30 minuter riktigt bra träning. Nöjd!

Efter dusch och betalning av räkningar rotade jag sedan runt vad jag hade i kylskåp och skafferi och till middag blev det pasta med stekta grönsaker och rostade solrosfrön. Mums! Nu ska jag slappa lite framför Netflix innan det är dags att krypa till sängs. Hoppas du haft en fin dag, vad du än haft för dig!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *